Vippi PREPAID liittymällä

Pikavippiä voit hakea nyt myös puhelimitse prepaid-liittymällä. Se on varsin helppoa. Vaatimuksena on että olet rekisteröinyt prepaid-liittymän puhelinnumeron rahoitusyhtiön palveluun. Tekstiviestillä lainaa haettaessa pitää lähettää tekstiviesti rahoitusyhtiöön, ja se siirtää rahat tilille varsin nopeasti. Rahojen siirtoja tehdään vain 7:00-23:00 välisenä aikana, muuna aikana rahojen siirto on lainsäädännön mukaan laitonta eikä rahoitusyhtiö saa sitä tehdä.

Lainanhakija tarvitsee myös omat käyttäjätunnukset jotka saa rahoitusyhtiöstä. Tämän jälkeen pikavipin hakeminen voidaan tehdä myös prepaid-liittymällä joko soittamalla tai tekstiviestillä. Tässä  yhteydessä hakijan tulee tunnistautua rahoitusyhtiön järjestelmiin saamallaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Vanhat asiakkaat ja PREPAID -liittymä
Rahoitusyhtiön vanhoiksi asiakkaiksi katsotaan käyttäjät, jotka ovat jo aiemmin hakeneet lainaa rahoitusyhtiön verkkopalvelun kautta ja tunnistautuneet sen palveluun rekisteröitymisen yhteydessä joko verkkopankkitunnuksilla (TUPAS) tai sirullisella henkilökortilla.

Tunnistautumisen jälkeen rahoitusyhtiöiden sivuilta löytyy tarkempi ohjeistus siitä kuinka tekstiviestihakemus tehdään.

Uudet asiakkaat ja PREPAID -liittymä
Uudet asiakkat, jotka eivät ole aiemmin asioineet rahoitusyhtiönn kanssa, eivät saa lainaa prepaid-liittymällä ennen tunnistautumista rahoitusyhtiön palveluun. Palveluun kerran tunnistautunut käyttäjä voi sen jälkeen hakea lainaa tekstiviestillä tai soittamalla.

Jotkin rahoitusyhtiöistä edellyttävät puhelimitse lainaa hakevalta henkilöltä yhtä tai useampaa aiemmin otettua lainaa, jotka on maksettu rahoitusyhtiölle takaisin ajallaan.