Pikavippien vertailu kannattaa

Voit säästää selvää rahaa vertailemalla pikavippien hintoja ja ehtoja eri rahoitusyhtiöiden sivuilla, niiltä saat viimeisimmät ja paikkansa pitävät tiedot.

Internetissä on myös paljon ns. pikavippi vertailusivustoja, mutta ikävä kyllä ne eivät kovinkaan usein ole ajan tasalla ja siksi niiden sisältämä tieto voi olla virheellistä ja vanhentunutta.

Suosittelemme että teet vertailun suoraan lainantarjoajien kotisivujen avulla, ettet tee päätöstä, joka perustuu virheelliseen tai vanhentuneeseen informaatioon.

Näin saat varmasti selville sen edullisimman lainan mikä markkinoilta löytyy.
Pikavippien hintaan vaikuttavia asioita ovat mm. pikavipin suuruus, laina-ajan kesto, haetko vippiä tekstiviestillä vai internetistä ja tietysti itse lainan myöntävä rahoitusyhtiö.

Suomessa toimii tällä hetkellä useita kymmeniä pikavippiyrityksiä, joista olemme listanneet tänne vain ne jotka ovat ilmoittautuneet Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteriin. Tähän rekisteriin kuuluminen on pikavippi yhtiöille pakollista ja se on yksi keino karsia markkinoilta epärehellisiä pikavippi rahoitusyhtiöitä, sillä niitä on yhä vieläkin. Rekisteriin kuulumattomat kannattaa kiertää ja kaukaa!

Rekisteriin kuuluvien kanssa ei tarvitse siis pelätä että tulee huijatuksi.

Pikavippi on laina-ajaltaan lyhyt ja siksi niistä veloitettavat todelliset prosentuaaliset vuosikorot näyttävät varsin korkeilta, joten niistä on hyvin vaikea päätellä vippien todellista hintaa. Mutta jos vippaat vaikka 100€ naapurilta ja maksat hänelle vaikka viikon päästä 120€ takaisin, on siinäkin vipissä vuosikorko huima. Rahoitusyhtiöiltä lainattaessa plussaa on se, ettei tarvitse vaivata naapuria saati sitten vippaamalla ilmaista, että nyt menee kenties taloudellisesti vähän heikommin.

Kun vertailet eri rahoitusyhtiöiden pikavippejä, kiinnitä huomiosi korkojen lisäksi käsittelykuluihin, ne voivat varsin usein nostaa pikavipin kokonaiskustannusta. Myös tekstiviestikulut ovat kuluja joihin kannattaa tutustua, jos haet pikavippiä tekstiviestillä.

Kokonaiskustannusten lisäksi tärkeänä tuntuu pidettävän myös lainan hakemisen helppous ja nopeus sekä rahoitusyhtiön asiakaspalvelun taso.

Toimimalla yllämainittujen periaatteiden mukaisesti löydät itsellesi varmasti sen edullisimman ja luotettavimman pikavipin, mihin tarkoitukseen sitä ikinä tarvitsetkin.