Jos tarvitset 200 euroa, pankkilaina vai pikavippi?

Käteinen lopussa ja vasta viikon päästä olet saamassa rahaa, kuinka toimia?
Saatko tarvitsemasi 200 euron lainan pankista?
Et saa.

Pikavipin sen sijaan saat pikavippi rahoitusyhtiöistä ja todella nopeasti. Pienlainayhdistys on sitä mieltä, että pikavippien suunniteltu kieltäminen tulee laittamaan kuluttajan hankalaan tilanteeseen. Yhdistys nimittäin otti selvää saako pankista nopeasti 200 euron lainan. Ja kuten voi arvata yhdistys ei onnistunut kokeessaan, koska lainasumma oli liian pieni, rahasumma piti saada nopeasti ja mieluummin heti käyttöön, pankki taas ei sellaiseen pysty ollenkaan.

Lainan saaminen pankista edellyttää asiakassuhdetta, eli sinne olisi pahimmassa tapauksessa pitänyt avata tili. Pankkibyrokratia taas aiheuttaa sen että rahat olisi saanut tilille vasta noin kahden viikon kuluttua.

Lainan määrään verrattuna pikku lainasummien käsittely- ja hallinnointikulut tulisivat pankeille liian kalliiksi.

Pikavippi rahoitusyritykset myöntävät pikkusummaisia vippejä nopeasti ja edullisesti ja jos hintoja vertaa eivät ne ole sen korkeampia kuin pankin kulut samalle summalle tai laina-ajalle.

Jos pieni rahan tarve yllättää ja tarvitset rahaa nopeasti niin unohda siis pankki. Pikavippi auttaa rahapulassa. Pikavippiä on helppo hakea.